van Poelgeest Bloemsierkunst logo
Bloemen
Bloemen
Bloemen
Bloemen
Bloemen
Bloemen
Bloemen
Bloemen
Terug naar homeMail ons icoon
contactinformatie

Bloemstukken

Ook hier geldt natuurlijk dat versheid en kwaliteit een eerste vereiste zijn voor een geslaagd eindresultaat. De bloemen die wij verwerken kopen wij zelf op de klok/veiling in Aalsmeer, hierdoor bieden wij een uitgebreid assortiment aan, en altijd verse bloemen.

Een bloemstuk kent vele variaties en belangrijk is dan ook te weten waarvoor of voor wie het is. Kiezen we voor een moderne strakke schikking, een klassieke biedermeier of juist een los opgestoken stuk.
Ook qua ondergrond biedt een bloemstuk diverse mogelijkheden, welke naar ieders wens ingevuld kan worden. Denkt u hierbij aan een glazen schaal, een prachtige aardewerk pot, een zilverkleurige vaas etc. Iedere klant kent zijn eigen voorkeur en met u trachten wij aan persoonlijke wensen tegemoet te komen.

Natuurlijk kunt u aan uw bestelling ook altijd iets persoonlijks toevoegen. Denkt u hierbij aan wijn of champagne bij een opening, een mooie pen bij een jubilaris, een knuffel bij een geboorte etc. Deze geschenken worden op een creatieve manier in uw bloemstuk/boeket verwerkt.

Al uw bestellingen kunnen wij zelf door heel Nederland bezorgen. Dit biedt u de mogelijkheid om zelf uit te kiezen, waarmee u uw relatie, familie of vrienden wilt verrassen en bovendien kunt u zelf het bijpassende kaartje schrijven.

« Terug naar categorieoverzicht
Bloemstuk Modern

Bloemstuk Modern
Dit arrangement wordt inclusief vaas geleverd.

Planten Arrangement

Planten Arrangement
Planten arrangement worden inclusief vaas geleverd.

Wijn en Champagne Arrangement

Wijn en Champagne Arrangement
Onze Wijn en Champagne arrangementen worden inclusief vaas geleverd. Tevens bent u in de mogelijkheid om uw wijnvoorkeur op te geven op ons bestelformulier.Totaalprijs: € 0,00